A koronavírus által okozott világméretű járvány miatt visszavonásig módosul az orvosi rendelő működési rendje

A koronavírus által okozott világméretű járvány miatt 2020. március 16-tól visszavonásig módosul az orvosi rendelő működési rendje. Betegellátás csak előzetes telefonos egyeztetés alapján történhet.    A rendelő ajtaja zárva lesz.

A rendelő telefonszáma: 77/542-088 (reggel 8 órától rendelési idő végéig) Orvosi mobilszám: 30/556-3733

A Kiskunhalasi Központi HO Ügyelet telefonszáma: 77/737-139, mely ügyeleti időben érhető el

(hétköznapokon 16 órától másnap reggel 8 óráig, hétvégén és ünnepnapokon egész nap).

A változtatás szükségszerű az emberek biztonsága, egészségének, életének védelme érdekében. Csak halaszthatatlan esetben keresse fel az orvosi rendelőt, előzetes bejelentkezés alapján!

Gyógyszer felírását telefonon, papír alapon, vagy a következő e-mail címre leadott kérés alapján teljesítjük: zolibi02@t-online.hu

A felírt gyógyszerek az elektronikus térbe felkerülnek, az e-recept a kiírás pillanatától bármely patikában látható és kiváltható. Ezért nem szükséges bejönni a rendelőbe a receptért. A gyógyszertárban az e-recept kiváltásához a beteg TAJ száma szükséges, ill. a kiváltó személy személyazonosságának igazolása.

A …-i Kórházban a nem sürgős szakorvosi vizsgálatok is felfüggesztésre kerültek, így ezekhez orvosi beutalót sem tudunk egy ideig adni. Akinek már meglevő időpontja, ill. beutalója van valamely szakrendelésre, vagy vizsgálatra, az a beutalón levő telefonszámon érdeklődjön az esedékes vizsgálat elvégezhetőségéről, mielőtt bemenne.

Aki külföldről érkezett haza, maradjon otthon 2 hétig karanténban mindenképp, és hívja a rendelő számát, amennyiben láz, köhögés, légszomj jelentkezne náluk, kötelező telefonon értesíteni az orvost, vagy ügyeletes orvost! Tilos orvosi rendelőbe vagy ügyeletre bemenni ilyen tünetekkel!

Ingyenesen hívható telefonszám koronavírus gyanús esetben: 06-80/277-455 vagy

06-80/277-456, ill. elérhetőség: www.nnk.gov.hu

Megértésüket és együttműködő magatartásukat köszönjük, vigyázzunk egymásra!

2020. március 27. – Dr. Kovács Zoltán sk. – háziorvos