Településen szolgáltatott ivóvíz minőségének javítása

Tisztelt Balotaszállási Felhasználónk!
Balotaszállás Község Önkormányzata az ivóvízminőség-javító Program keretében beruházást végzett a Településen szolgáltatott ivóvíz minőségének javítása érdekében. Az ivóvízminőség-javító Program keretében létesített ivóvíztisztító technológiát nagyobb karbantartás, technológiai javítás miatt kénytelenek vagyunk leállítani. A karbantartást a Kivitelezést végző cég a Közegészségügyi Hatósággal és az Alföldvíz Zrt.-vel mint üzemeltetővel egyeztetve fogja végezni.
A munkálatok megkezdésének időpontja 2021. január 28.

A technológia leállítását követően előfordulhat a szolgáltatott víz érzékszervi tulajdonságainak ingadozása, ritka esetekben a víz színének kismértékű megváltozása.

A munkálatok ideje alatt a szolgáltatott víz minősége nem felel meg a 201/2001 (X.25.) Kormányrendelet ivóvízre vonatkozó előírásainak, így ivóvízként nem felhasználható.
Kérjük, hogy a szolgáltatott ivóvizet kizárólag technológiai célokra (pl. mosás, mosogatás, WC öblítés, autómosás) használja.
A technológia javítás várható időtartama 4 hét. A hibaelhárítás befejezéséről valamit a technológia ismételt hálózatra termelés elindításáról a helyben szokásos módon tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználónkat.

A munkálatok várható befejezésének időpontja 2021.február.25.

A munkálatok ideje alatt az ivóvíz átmeneti biztosítása palackos-vízzel és lajtos kocsival folyamatosan történik. A palackos vizet a piac területén kialakított ideiglenes tárolóban helyezzük el, majd a fogyásnak megfelelően folyamatosan pótoljuk. Innen a szükséges ivóvízmennyiséget díjmentesen vételezheti.

Kérjük Tisztelt Felhasználónkat, hogy csak a saját szükségleteinek megfelelő mennyiségű ivóvizet vételezze a tárolóból.

Amennyiben a víz minőségével, a palackos víz biztosításával, a szolgáltatással kapcsolatban észrevételei vannak, kérdése merül fel, kérjük, hívja az Alföldvíz Zrt. 0-24 órában ingyenesen hívható műszaki hibabejelentő telefonszámát.

Műszaki hibabejelentő telefonszám 06-80-922-333

Köszönjük megértésüket és türelmüket!
Alföldvíz Zrt.